Quality Business Network - Connect, Learn & Grow

QUALITY BUSINESS NETWORK   -  ett nätverk för att stötta kvinnors företagande
Erbjuder både en digital community såväl som fysiska nätverksträffar. Vi ses löpande i Stockholm, Södertälje och Göteborg. Syftet är att gynna medlemmarnas affärsutveckling genom digitalt nätverkande, nätverksträffar och studieresor samt utbildningstillfällen. Du väljer vad som passar dig bäst. 


HISTORIK - FRÅN BLOGG TILL ETT AV SVERIGE STÖRSTA NÄTVERK  
Jag startade bloggen Qoola Qvinnor 2009, där jag ville inspirera genom att lyfta fram kvinnliga förebilder inom business och personlig utveckling. Ganska snart kom förfrågan om att ses för träffar och jag insåg att det fanns ett stort behov för att komma i kontakt även utanför webben. Kombinationen med en digital plattform plus våra träffar och event ute i landet gjorde att bloggen snabbt utvecklades till ett av landets största kvinnliga inspirationsnätverk.

Under åren 2011 - 2014 ordnade jag tillsammans med mina Qoola Qvinnor-ambassadörer regelbundna träffar i 12 städer: Stockholm, Södertälje, Göteborg, Kungsbacka, Jönköping, Västerås, Eskilstuna, Norrköping, Nyköping, Växjö, Helsingborg och Malmö. Vi har även erbjudit nätverksträffar regelbundet under två års tid i Palma de Mallorca och Torrevieja. Fram t.o.m idag 2019 har affärsnätverket haft närmare 1400 betalande medlemmar och över 8000 besökare på våra aktiviteter genom åren. 

Nätverket bytte namn för att tydliggöra verksamhetens syfte 
Fr. o.m den 1 januari 2018 drivs affärsnätverket under nytt namn; Quality Business Network (även kallat QBNetwork). Inspirations-plattformen Qoola Qvinnor finns kvar på sociala medier och har fortsatt en stor följarskara, däremot erbjuds ej event eller träffar.  

Namnbytet var ett strategiskt viktigt val för att belysa hur nätverket med tiden kommit att fokusera fullt ut på våra företagsmedlemmars önskemål om  kompetensutveckling såväl som kvalitetssäkrat nätverkande. QBNetworks medlemmar är till stor del verksamma inom tjänstesektorn. Kvinnliga konsulter och entreprenörer inom branscher som ledarskap, personlig utveckling, kommunikation, marknadsföring, ekonomi, IT & webb, hälsa & friskvård samt kultur där var och en gärna bidrar med sin kompetens och erfarenhet till nätverket. 

EGEN KONFERENS I KROATIEN 
Varje höst arrangerar nätverket en konferens ute i Europa. Den omåttligt populära Framgångsresan - en konferens i Biograd, Kroatien, har mellan åren 2013 - 2019 haft närmare 600 deltagare. 2020 arrangerar vi vår 8:e egna konferens utomlands, torsdag - lördag, den 10-12 september, i Budapest. 

VÄLKOMMEN SOM GÄST - ELLER ANSÖK ONLINE TILL AFFÄRSNÄTVERKET
Till dig som redan är etablerad företagare, eller kanske du funderar på att starta eget, och som tycker QBNetwork verkar intressant för dig och din verksamhet - kom och gör ett besök som gäst, så får du träffa våra medlemmar och känna på den goda stämningen. 

Läs gärna mer om medlemskapet och ansök om att gå med - klicka här! 

Välkommen med i vårt drivkraftiga och goa gäng - och väx både som människa och företagare!


Bästa hälsningar,
Siv Thuresdotter

KONTAKT
Siv Thuresdotter
Quality Business Network

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
+46 0702 91 96 48