Quality Business Network - Connect, Learn & Grow

FRÅN BLOGG TILL AFFÄRSNÄTVERK
För 8 år sedan startade jag social-media-konceptet och bloggen Qoola Qvinnor som genom åren kom att utvecklas till ett av landets största kvinnliga inspirationsnätverk. Som mest var 10 ambassadörer engagerade, vilka erbjöd aktiviteter och träffar på lika många orter runt om i Sverige. 2013 höll vi vår första årliga och återkommande konferens i Kroatien, Framgångsresan, som sedan dess haft över 500 deltagare. Nätverket har haft totalt 1200 betalande företagsmedlemmar under perioden 2011-2017 och över 7000 besökare på våra nätverksträffar och aktiviteter i Sverige och Spanien.

MED SIKTE PÅ KVALITET FÖRE KVANTITET
Med tiden så har Qoola Qvinnor-nätverket utvecklats till en kvalitativ och högt värderad community av dess företagsmedlemmar. För att ytterligare belysa vårt fokus på kompetenshöjande träffar, workshops och konferensresor med mindre grupper så togs beslutet att byta till ett helt nytt namn. Ett namn som visar att vi strävar efter kvalitet - inte kvantitet. Våra medlemmar är drivkraftiga och kompetenta entreprenörskvinnor som gärna bidrar med värdefullt innehåll. Därav det nya namnet QBN - Quality Business Network - Connect, Learn & Grow. Från och med den 1 januari 2018 drivs affärsnätverket QBN och den digitala inspirationsportalen Qoola Qvinnor vidare på var sitt håll, i två olika företag. 

QUALITY BUSINESS NETWORK  
Erbjuder både en digital community såväl som fysiska träffar till sina företagsmedlemmar. Vi ses i Stockholm, Södertälje, Göteborg och Palma de Mallorca. Syftet är att gynna din affärsutveckling både genom nätverkande och utbildningstillfällen. Du väljer vad som passar dig bäst. Under våren och hösten 2018 kan du ta del av workshops i mindre grupper på tema ledarskap, personlig utveckling, effektivitet, marknadsföring och kommunikation - alla viktiga faktorer för ett framgångsrikt företagande. 


Låter det här intressant för dig och din verksamhet så är du välkommen att ansöka om medlemskap via detta formulär. 

Bästa hälsningar,
Siv Thuresdotter

 

Connect

Vi ses på mötesplatser där entreprenörer och företagare sammanstrålar för utbyte av kontakter, kunskap och idéer.

Learn

Du får ta del av kompetensutveckling inom ledarskap, sälj, marknadsföring och kommunikation samt övriga områden som företagare och entreprenörer har nytta av.

Grow

Du kommer att växa, både som individ och företagare, när du ingår i ett professionellt nätverk som QBNetwork.

Vårt motto - We rise by lifting others

Vi vill stärka kvinnor i sin roll som företagare och ledare. Företagsamhet, samverkan och utveckling är ledord som kännetecknar alla våra event.

Vi stöttar varandra och delar med oss av våra erfarenheter och kunskaper. Det har genererat fler uppdrag och lönsamma samarbeten bland nätverkets medlemmar.


Att ingå i Quality Business Network kommer att ge dig kraft och mod att gå utanför din komfortzon. Sedan starten 2009 kan vi presentera många framgångsexempel bland våra medlemmar.

Quality Business Network ger dig så mycket mer än fler och bättre affärer. Kom med i vårt drivkraftiga gäng - och väx både som människa och företagare!

Läs gärna DN:s artikel om QBN (fd. Qoola Qvinnor Business) (publicerat den 11/10 2016) där vårt arbete med affärsnätverket uppmärksammas - klicka här.