Har du planerat för framgång i höst?

Är du kvinna, entreprenör, soloföretagare och/eller konsult som driver eget? Eller kanske du just nu går i tankar att kasta loss från din fasta tjänst och starta eget? 

Har du tappat din motivation? Behöver hjälp att hitta rätt i marknadsföringsdjungeln? Eller kommer du inte igång med det du föresatt dig att göra? Har du tusen idéer och vet inte var du ska börja?

Jag har hjälpt många entreprenörskvinnor med stöttning i sin affärsprocess genom att lyssna in och ge konkreta råd för hur de kan utveckla och skapa nya tjänster, paketera och sätta pris, nå ut med sin marknadsföring och viktigast av allt - öka sin försäljning. 

Hör av dig om du vill anlita mig för ett första affärsutvecklingssamtal som är kostnadsfritt. 
Därefter skickar jag ett förslag till dig på hur vi kan fortsätta arbeta tillsammans för att ta dig och din business till nästa nivå. Mitt arvode är 1200 kr ex moms/tim. Vid tre inbokade tillfällen, eller fler, så blir timpriset något lägre. 


Alla behöver ett professionellt bollplank. Så vänta inte med att boka ditt första samtal. 

Mejla: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., så bokar vi en tid för ett första utrönande "clarity call" - som dessutom är helt kostnadsfritt! 


Bästa hälsningar,
Siv

KONTAKT
Siv Thuresdotter
Quality Business Network

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
+46 (0)76-167 09 72