Så här glad var jag över att få ställa ut på Företagarnas Kongress i Göteborg under två hektiska dagar den 24-25 maj. Mina förväntningar infriades med råge. Fick träffa så många trevliga företagare och intresset för Quality Business Network var stort. 
 

 

NYHET: Vårt första nätverksevent i norra Sverige sker torsdag den 22/3 i ARVIDSJAUR och måndag den 26/3 arrangerar vi en nätverkslunch i Skellefteå.

Näringslivsenheten Arvidsjaur och Arvidsjaur Kommun välkomnar oss för gemensam middag med presentationer och nätverksmingel på Hotell Laponia. Flera inlandskommuner och kvinnliga företagare är inbjudna och vi ser fram emot ett givande möte! 

Läs mer: Premiär - QBN-företagare deltar på företagsevent i Arvidsjaur den 22/3 2018


Foto: Kent Norberg, Arvidsjaur.se

Vårt studiebesök och ”rek-resa” under den gångna helgen (22-25/3 2018) i Arvidsjaur blev en mycket lyckad aktivitet. Syftet med resan var i första hand att ta ett första steg till kontakt med både kommunen och ortens näringsidkare för att se på möjligheter till ett ev. utbyte nätverk emellan. För att kunna visa på både bredd och kvalitet i vårt affärsnätverk så bjöd jag med en mindre grupp QBN-medlemmar som testpanel och advisory board för att utvärdera detta nya grepp. 

Läs mer: QBNetwork besökte företagare i Arvidsjaur

 


”Jag heter Anne Morenius, har varit i den här branschen i 23 år och älskar mitt jobb”.

Så brukar jag presentera mig första gången jag möter nya elever som ska utbilda sig i den bransch som varit min så länge. Framför mig sitter tjejer med olika bakgrund, erfarenheter och förväntningar och som alla har det gemensamt att de vill bli en del av min värld. De flesta har sökt till utbildningen för att de är trötta på sina gamla jobb, vill jobba med friskvård och är intresserade av hälsa och att hjälpa andra.

Läs mer: Ta betalt och var stolt – våga tjäna pengar på din passion?

  • 1
  • 2

KONTAKT
Siv Thuresdotter
Quality Business Network

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  
0702919648