Quality Business Network har funnits i 10 år och är ett känt nätverk bland soloföretagande kvinnor och entreprenörer i Sverige. Vår community erbjuder kommunikationskanaler såväl online som offline - via regelbundna nätverksträffar i Stockholm, Göteborg och Södertälje. Syftet är att gynna medlemmarnas affärsutveckling genom digitalt nätverkande, träffar och studieresor samt utbildningstillfällen. Du väljer vad som passar dig bäst. 

Vi har drygt 100 betalande företagsmedlemmar och medlemskap registreras per kalenderår. Om du vill nätverka med QBNetworks medlemmar under hösten 2019 så går det bra att registrera ett sk. terminsmedlemskap för 1900 kr ex moms. 


Varmt välkommen!


Bästa hälsningar,
Siv ThuresdotterHej alla,
Jag är så glad över att vi nu har klart med årets föreläsare på Framgångsresan!  Det här är verkligen den konferensresa som varje egen företagare bör unna sig! Här serveras ett kvalitativt innehåll med plats för både business och pleasure. Inte för inte som vår konferens är så populär! Över 500 deltagare sedan starten 2013.  

När: 31/8 - 7/9 2019
Var: Biograd, Kroatien (vi flyger till Zadar) som ligger ca 35 min busstransfer från Biograd. 

VAD KOSTAR DET? 
Här kommer ett exempel: 

1. Flyg Sthlm Skavsta - Zadar utresa 31/8 - hemresa 7/9 . Pris fr. 1000 kr tur o retur
2. Hotell - del i dubbelrum med frukost och lunch 7dgr. 
Adriatic Hotel: 53 eur/natt x 7 = 371 eur (blir ca 3993 SEK/person i dubbelrum)
3. Konferensavgift QBN-medlemspris: 4900 kr, ex moms, (ord pris: 5800kr)

 Total summa: ca 9900 kr!

Du får en hel vecka i Kroatien med både business & pleasure. Och detta är att betrakta som en investering i både dig själv och ditt företagande. 
🌟🌟🌟 ETT FANTASTISKT BRA ERBJUDANDE! 🌟🌟🌟 Eller hur? 

Läs mer: Detta får du på Framgångsresan + ex. på vad det kostar!


Åh så härligt, våren är här och påskhelgen hägrar - men dessförinnan vill jag flagga för våra träffar under nästkommande vecka! Se nedan info med klickbara länkar.

Än finns det tid kvar av vårterminen för att boosta oss tillsammans. Vi har två spännande träffar redan i nästa vecka, se nedan. Och den 17/5 ses vi i Södertälje och lunchar med föredrag av konstnär Karin Holmström. 

Läs vårt påskbrev med information om kommande träffar och erbjudande att boka Framgångsresan med 1000 kr rabatt - klicka här!

 

Foto från en av QBNetworks lunchträffar med efterföljande presentationsrunda och Mastermind med hot seat. 

Quality Business Network - publicerat av Siv Thuresdotter
 
Vill du företagarkvinna och konsult vara med i en Mastermind-grupp med syfte att träffas ett par tillfällen (3-4 ggr) under hösten 2019 och bolla idéer och tankar kring företagande. Plats: Stockholm och Göteborg samt vissa tillfällen online. Om gruppens deltagare vill fortsätta under våren 2020 så ser jag självklart på möjligheterna för det. 

Läs mer: Vill du vara med i en Mastermind-grupp?

Publicerat av Siv Thuresdotter · 23 maj kl. 22:40 · 

Fin dag i Stockholm med en trivsam QBNetwork Lunch med spännande samtal, därefter ett besök på Galleri Svea i Gamla Stan där Cath Blomkvists man Kent Olsson ställer ut sina underbara fototavlor och sedan avrundade vi dagen med en mysig After Work! Tack alla!

Närvarade gjorde: Anna Gredin, Cath Blomkvist, Elisabet Kallin, Eva-Marie Janelo, Kristina Jentzen, Maria Mattsson, My Olausson, Pia Idhede Liljegren, Ulla Fellenius, Ann-Sofie VScheele, Annica Järking, Camilla Söderbaum, Ewa Pihl, Gerd Wallin, Helen Pihl, Inger Holegård, Ulrika Bein Fahlander, Käthe Rubensson och Hanna Angerud. 

Läs mer: QBNetwork STHLM - Underbar dag med både Lunchträff och AW samt besök på Galleri Svea i Gamla Stan

KONTAKT

Siv Thuresdotter
Quality Business Network

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
+46 0702 91 96 48